Beauté Lifting

Beauté Lifting

“Mijn huid ziet er jaren jonger uit!”

Zichtbare vermindering van rimpels

Gedurende de eerste 10 minuten beweegt ik de Traceur Anti-rides over uw gezicht om alle rimpels, zelfs de diepste, zichtbaar gladder te maken. Het geheim schuilt in het gebruik van een kogelpen die een regenererend, geconcentreerd serum met dieptewerking direct in de holte van de rimpel aanbrengt. Door de rimpel te masseren egaliseert de pen bovendien het verslapte bindweefsel, om zo de vorm van de rimpel op te vullen.

Onmiddellijk “liftend” en “verstevigend” effect

Hierna voert uw schoonheidsspecialiste een regenererende en liftende massage uit met de Crème de Modelage met Pro-Collageen, waardoor de huid haar elasticiteit en stevigheid terugkrijgt.

Het hoogtepunt van de behandeling is het aanbrengen van een warm masker met oligo-elementen dat gedurende 20 minuten zijn liftende, modellerende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt. De rimpels zijn spectaculair verminderd… De huid voelt heerlijk vitaal en steviger aan en het gezicht ziet er stralend mooi uit. Beauté Lifting zorgt dat uw gezicht er zichtbaar jonger uitziet. Aanbevolen als kuur van 3 behandelingen of eens in de maand als onderhoudsbehandeling. Beauté Lifting geeft uw huid een zichtbaar jongere uitstraling!

Download hier de prijslijst voor deze behandeling.

Klik op onderstaande afbeeldingen om te vergroten.

Beaute Lifting

klik om een salon afspraak te maken!