Mary Cohr

 

Het laboratorium van de natuur

Door zich met de natuur te voeden wordt de huid nog mooier

 

Mary Cohr heeft schoonheidsverzorgingsproducten ontwikkeld die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven, zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Dankzij oordeelkundig gebruik van Essentiële Oliën kunnen zelfs de meest veeleisende huidtypen nieuwe vitaliteit, energie en een stralende huid krijgen. De essentiële oliën van Mary Cohr worden gewonnen uit planten die groeien onder de zon. Hierdoor bevatten de essentiële oliën stimulerende eigenschappen die de huid nieuwe energie geven!

De magische samenstelling van essentiële oliën

Essentiële oliën hebben bijzondere verzorgende en heilzame eigenschappen. Mary Cohr heeft 3 essentiële oliën geselecteerd omdat ze 100% natuurlijk, aantoonbaar effectief en complementair zijn: salie, rozemarijn en lavendel.

Weldadige werkingen zonder vet of glimmend effect

Essentiële oliën zijn echte energieconcentraten. Ze zijn zeer krachtig en moeten sterk verdund worden in een neutrale olie die als drager dient. Essentiële oliën worden snel door de huid opgenomen. De olie die als drager dient blijft op de huid liggen. De huid voelt onaangenaam vet en blijft glimmen.

De gepatenteerde methode van Mary Cohr’s hydro-gelificatie heeft de toepassing van essentiële oliën radicaal veranderd. De essentiële oliën worden in een hydrogel verspreid en beter door de huid opgenomen. De huid voelt niet vettig aan en glimt niet. Mary Cohr’s essentiële oliën zijn bijzondere verzorgingsproducten die de vitale functies van alle huidtypes activeren.

×

Hallo!

Voor vragen of om een afspraak te maken kunt u een WhatsApp sturen of stuur een email naar nancy@tofb.nl

 

× Klik om een salon afspraak te maken!