Wie ben ik

In 2003 starte ik met veel enthousiasme mijn eigen schoonheidssalon aan huis. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de cosmeticabranche was het tijd voor een nieuwe uitdaging; mijn eigen schoonheidssalon; Time out for beauty.

Nancy

Bij Mary Cohr heb ik gespecialiseerde trainingen gevolgd en bezit daarom een uitgebreide kennis van de huid,  de Aromatherapie en de Essentiële Oliën. Ik zal u laten kennismaken met de wereld van de schoonheidsproducten van Mary Cohr die voor schoonheidsinstituten wereldwijd een referentie zijn en een waarborg voor succes. Ik zal de tijd nemen voor een uitvoerige diagnose van uw huid om de voor u geschikte verzorgingsproducten te selecteren, in een sfeer van vertrouwen. Ik stel een persoonlijk verzorgingsprogramma voor u samen op basis van uw behoeften en beschikbare tijd.
Samen met het merk Mary Cohr streef ik naar perfectie in de natuurlijke schoonheid, een moment van rust en weldadige ontspanning. Een verzorgd, fris en stralend uiterlijk geeft zelfvertrouwen en is van grote waarde om u prettig te voelen?

Naast de gebruikelijke klassieke schoonheidsbehandelingen kunt u ook terecht voor nog meer gespecialiseerde behandelingen, waarbij bijvoorbeeld gebruik gemaakt kan worden van een ionisatie apparaat. Dit apparaat werkt met stroomgeleiding en hierdoor worden de werkstoffen dieper in de huid opgenomen voor een nog beter resultaat. Tevens bied ik u verzorgingsproducten aan om thuis te gebruiken om uw huid te blijven onderhouden.

Ik ontvang u graag in mijn salon!

MARY_COHR-LOGO-_CARRE_2017_-_348C
MARY_COHR-LOGO-_CARRE_2017_-_OR

Nancy

klik om een salon afspraak te maken!