Wie ben ik

Ik ben Nancy Pouw Essenberg en startte in 2003 met veel enthousiasme mijn eigen schoonheidssalon aan huis. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de cosmeticabranche was het tijd voor een nieuwe uitdaging; Schoonheidsspecialist in mijn eigen schoonheidssalon; Time out for beauty.

Bij Mary Cohr heb ik gespecialiseerde trainingen gevolgd en bezit daarom een uitgebreide kennis van de huid,  de Aromatherapie en de Essentiële Oliën. Ik zal u laten kennismaken met de wereld van de schoonheidsproducten van Mary Cohr die voor schoonheidsinstituten wereldwijd een referentie zijn en een waarborg voor succes. Ik zal de tijd nemen voor een uitvoerige diagnose van uw huid om de voor u geschikte verzorgingsproducten te selecteren, in een sfeer van vertrouwen. Ik stel een persoonlijk verzorgingsprogramma voor u samen op basis van uw behoeften en beschikbare tijd.
Samen met het merk Mary Cohr streef ik naar perfectie in de natuurlijke schoonheid, een moment van rust en weldadige ontspanning. Een verzorgd, fris en stralend uiterlijk geeft zelfvertrouwen en is van grote waarde om u prettig te voelen?

Naast de gebruikelijke klassieke schoonheidsbehandelingen kunt u ook terecht voor nog meer gespecialiseerde behandelingen, waarbij bijvoorbeeld gebruik gemaakt kan worden van een ionisatie apparaat. Dit apparaat werkt met stroomgeleiding en hierdoor worden de werkstoffen dieper in de huid opgenomen voor een nog beter resultaat. Tevens bied ik u verzorgingsproducten aan om thuis te gebruiken om uw huid te blijven onderhouden.

Ik ontvang u graag in mijn schoonheidssalon!

Nancy Pouw Essenberg

MARY_COHR-LOGO-_CARRE_2017_-_348C

is het merk dat ik gebruik in mijn schoonheidssalon

MARY_COHR-LOGO-_CARRE_2017_-_OR

×

Hallo!

Voor vragen of om een afspraak te maken kunt u een WhatsApp sturen of stuur een email naar nancy@tofb.nl

 

× Klik om een salon afspraak te maken!