VOOR “OPKIKKER & WWF” : OP KARAKTER NAAR DE NOORDKAAP

Posted by on jun 7, 2018 in Nieuws, Sponsoring

VOOR “OPKIKKER & WWF” : OP KARAKTER NAAR DE NOORDKAAP

OP KARAKTER NAAR DE NOORDKAAP


Ver weg van huis en haard. In het wild, met jezelf en je team. Het leven intenser dan ooit beleven tijdens een ongekend avontuur. Scandinavië, Rusland (of niet), de Baltische Staten – om de Baltische Zee. Kameraadschap, competitie, euforie: om nooit meer te vergeten.

De Baltic Sea Circle – Editie NL voert over zo’n 8500 kilometer en doorkruist in iets meer dan 2 weken welgeteld 11 verschillende landen: Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Rusland (of niet), Litouwen, Letland, Estland en Polen .

No highways, no GPS
Gebruik van GPS: no way, bij deze roadtrip om de Baltische zee. Je bent, met je team, aangewezen op je kaarten, je kompas en je richtingsgevoel.  En op de adviezen van de plaatselijke bevolking, uiteraard. Maar die laat je dan ook nooit in de kou staan!

Een auto of motor van 20 jaar of ouder
Je auto of motor moet minstens 20 jaar oud zijn en mag maximaal €2500,- gekost hebben. ‘Echte campers’ en caravans zijn niet toegestaan.

De Roadbook Competitie
Bij deze avonturenrally draait het niet om snelheid. Wel om wilskracht en creativiteit. Bij de start ontvang je een roadbook, met tips en opdrachten waarmee je punten kunt scoren. Het team dat de meeste punten scoort, wint een rally-startbewijs naar keuze.

Start en finish in Nederland
De Baltic Sea Circle 2018 – Editie NL start op donderdag 7 juni 2018 en finisht op zondag 24 juni 2018. Zowel start als finish, inclusief slotfeest en prijsuitreiking, vinden plaats in Amsterdam, waarschijnlijk bij beach club Pllek in Amsterdam Noord.

Hierbij een bijdrage aan de sponsoring voor “Opkikker & WFF”
Succes, Marc van Gelder & Team That’s How We Roll, doe voorzichtig en maar er een mooie trip van!

Balticrally-Van Gelder

klik om een salon afspraak te maken!